[TOEIC] Incomplete sentences – Test 1

102 lượt xem

Questions


1. When you need anything,……….a request with the office manager.
A. filling
B. fell
C. fallen
D. file

2. The captain suggested that more caretakers……….hired.
A. are
B. have
C. be
D. do

3. The first train to Paris……….at 10:30.
A. depart
B. departs
C. to depart
D. departing

4. The president will be seated ………. the chairman at the ceremony.
A. as
B. by
C. to
D. from

5. The manager got his team ………. last Sunday.
A. to work
B. was working
C. workable
D. worked

6. The newspaper anticipates circulation ………. next term.
A. to ascend
B. to increase
C. to escalate
D. to raise

7. The executive of branches………. to the management conference.
A. going
B. are going
C. go
D. is going

8. Reductions in the budget require us ………. our expenses for global travel.
A. limits
B. to limit
C. limiting
D. limit

9. The ticketholders can be ………. about the alteration in date.
A. confusing
B. confuse
C. confused
D. confuses

10. Mr. Dammio is ………. member of our core team.
A. creative
B. most creative
C. more creative
D. the most creative

Answers


1D, 2C, 3B, 4B, 5A, 6B, 7D, 8B, 9C, 10D

Bình luận Facebook

Để lại bình luận

Hãy là người đầu tiên bình luận!

Thông báo khi có
avatar
1000
wpDiscuz