[TOEIC] Incomplete sentences – Test 2

87 lượt xem

Questions


1. Mr. Cruz needs someone to ………. him with the conference display.
A. assume
B. assign
C. assent
D. assist

2. The stapler is ………. the desk.
A. on
B. through
C. into
D. without

3. Each passenger’s name ………. with his or her cabin number.
A. is list
B. listing
C. is listed
D. is listing

4. If the delivery is late, we ………. the shipping charges.
A. paid
B. will pay
C. have paid
D. are paying

5. The bus will leave promptly ………. 8:30.
A. until
B. to
C. at
D. for

6. The ship’s captain requests that all passengers ………. emergency procedures.
A. reviewing
B. reviews
C. review
D. to review

7. Ms. Friel ………. about her promotion before it was announced.
A. knew
B. known
C. is knowing
D. has known

8. All travel arrangements must be completed ………. December 5.
A. with
B. in
C. for
D. by

9. The airport was ………. Mr. Debionne had expected.
A. the busiest
B. busier than
C. busy as
D. as busy

10. A firm will not ………. if its employees are unhappy.
A. prosper
B. prosperous
C. prosperity
D. prospering

Answers


1D, 2A, 3C, 4B, 5C, 6C, 7A, 8D, 9B, 10A

Bình luận Facebook

Để lại bình luận

Hãy là người đầu tiên bình luận!

Thông báo khi có
avatar
1000
wpDiscuz