[TOEIC] Incomplete sentences – Test 5

Đăng ngày
38 lượt xem

Questions


1. The seminar was canceled because the invitations were not……….in time.
A. printer
B. printed
C. printing
D. print

2. This product……….our most popular item.
A. always has considered been
B. has been always considered
C. has been considered always
D. has always been considered

3. Budget meetings are held ………. in the conference room.
A. rarely
B. every’week
C. always
D. sometimes

4. An administrative assistant keeps an office running ……….
A. smooth
B. smoothness
C. smoothed
D. smoothly

5. A record of complaints ………. kept in the purser’s office.
A. are
B. is
C. were
D. has

6. The person ………. lost a briefcase may claim it in the lobby.
A. whose
B. which
C. whom
D. who

7. Salespeople ………. attract new clients receive a bonus.
A. whose
B. which
C. whom
D. who

8. Many customers have requested that they ………. notice of our sales.
A. receive
B. receives
C. received
D. receiving

9. The status report ………. the financial projections were both late.
A. or
B. and
C. but
D. nor

10. The message is ………. Mr. Moriwaki’s answering machine.
A. in
B. of
C. on
D. to

Answers


1B, 2D, 3B, 4D, 5B, 6D, 7D, 8A, 9B, 10C

Bình luận Facebook

Để lại bình luận

Hãy là người đầu tiên bình luận!

Thông báo khi có
avatar
1000
wpDiscuz