[TOEIC] Incomplete sentences – Test 6

Đăng ngày
37 lượt xem

Questions


1. Many subscribers have requested that we ………. the journals to their offices.
A. mails
B. mailed
C. mail
D. mailing

2. ………. none of us were familiar with the city, Mr. Gutman drove us to the meeting.
A. Although
B. Because
C. Therefore
D. However

3. The auditor discovered that the accountant had not been ………. the checks into the correct account.
A. deposited
B. deposits
C. deposit
D. depositing

4. The trainers for the seminar had the crew ………. their equipment to the conference center.
A. move
B. moving
C. mover
D. moved

5. Mr. Cain will return your call ………. he arrives.
A. soon
B. as soon
C. as soon as
D. soon than

6. The travel agent persuaded us ………. an evening flight.
A. to take
B. taking
C. took
D. taken

7. The train from Madrid arrives ………. noon.
A. in
B. on
C. over
D. at

8. The clerk ………. the computer manual from the secretary.
A. lent
B. to loan
C. loaned
D. borrowed

9. If there ………. some restaurants near the hotel, the tourist would not have to take taxis.
A. were
B. was
C. will be
D. would be

10. Pens and stationery ………. kept in the top drawer.
A. are
B. is
C. was .
D. am

Answers


1C, 2B, 3D, 4A, 5C, 6A, 7D, 8D, 9A, 10A

Bình luận Facebook

Để lại bình luận

Hãy là người đầu tiên bình luận!

Thông báo khi có
avatar
1000
wpDiscuz