[TOEIC] Incomplete sentences – Test 10

34 lượt xem

Questions


1. Mr. Hatori was very……….when he got a promotion.
A. excite
B. exciting
C. excited
D. excites

2. ………. she left the ship, the purser signed out.
A. For
B. That
C. And
D. Before

3. Ask the accounts receivable clerk ………. the invoice.
A. to send
B. sending
C. will send
D. sends

4. If the product were not safe, we ………. it.
A. had sold
B. don’t sell
C. will sell
D. would not sell

5. The meeting will be held ………. Thursday.
A. of
B. in
C. for
D. on

6. Our company stands for quality ………. design.
A. or
B. and
C. but
D. neither

7. This list of contributors is more ………. that one.
A. current
B. currently
C. current than
D. current as

8. The ship’s restaurant is located ………. the sun deck.
A. on
B. under
C. in
D. over

9. The secretary ………. a letter when the computer crashed.
A. composed
B. is composing
C. was composing
D. composes

10. The intern ………. a fax machine before.
A. had used never
B. had never used
C. never had used
D. used had never

Answers


1C, 2D, 3A, 4D, 5D, 6B, 7C, 8A, 9C, 10B

Bình luận Facebook

Để lại bình luận

Hãy là người đầu tiên bình luận!

Thông báo khi có
avatar
1000
wpDiscuz