[TOEIC] Reading Comprehension (Đọc hiểu) – Test 3

54 lượt xem

Questions 1-3


ATTENTION PASSENGERS

Only one percent or all luggage is lost, but if the initial on-the-spot search by the airline representative fails, the traveler should write down a description of the luggage and hand it in to the Customer Relations Office before leaving the airport.

If the luggage Is still missing after several days, the travelers should file a claim form. Airlines are liable for damages up to $750. For luggage worth more that $750, “excess valuation protection” is available at rates of 10 per $100 of coverage. Maximum coverage is $25.000, and some policies exclude particularly valuable or breakable items.

1. When should travelers file a claim form?
A. Before leaving the airport
B. Three or tour days after the trip
C. When contacted by the airline’s customer relations office
D. When submitting receipts

2. What is the standard limit that airlines must reimburse for lost luggage?
A. $100
B. $500
C. $750
D. $2500

3. When might travelers NOT be able to buy excess valuation protection for their luggage?
A. When only one percent of the contents has been damaged
B. When their initials are missing from the suitcase
C. When they have other insurance coverage
D. When the contents are very fragile

Questions 4-5


GOLF Colures DEVELOPMENTS
By D.W. Jones and G. L Santini
Illustrated, 258 pp. Los Angeles:
Comex Publishing Company. $9.95.

Golf Course Developments provides developers with everything they need to know about the elements of a regulation golf course as well as alternative layout types. It explains the various configurations that can be used and discusses the site factors which must be considered before a golf course is planned. Necessary golf course construction methods with their alternatives are detailed.

4. Who would be most interested in this publication?
A. A landscape architect
B. A mathematician
C. A type settler
D. An amateur golfer

5. What information would you expect to find in this book?
A. Golf rules and regulations
B. Design schemes
C. The names of planning board members
D. Tips on how to Improve your golf game

Questions 6-10


Our M.S. Jensen EXPLORER is not an ordinary cruise ship. It was built for the purpose of exploration. Its shallow draft allows us to explore remote islands not available to other cruise ships. Inflatable Zodiac rafts will land us on previously inaccessible beaches.

Even though the EXPLORER is relatively small, it still accommodates ninety-two passengers with all the comforts expected aboard a modern cruising vessel. We have a Lido deck with a swimming pool, comfortable lounges, and spacious cabins. And although the air is warm, soft, and inviting in these tranquil waters, the ship is fully air-conditioned. Each expedition carries an expert staff of naturalists, anthropologists, and diving instructors.

6. What makes the Explorer an unusual cruise ship?
A. Its safety equipment
B. Its accommodations
C. Its name
D. Its structural design

7. What are the passengers most likely interested in?
A. Competitive diving
B. Astrology
C. Nature study
D. Sailing

8. What kind of weather is expected on the trip?
A. Thick tog
B. Clear and chilly
C. Frequent rainstorms
D. Warm and sunny

9. How will passengers get to unexplored beaches?
A. By helicopter
B. By raft
C. By swimming
D. By airplane

10. What feature of the cruise is NOT discussed?
A. The employees
B. The food
C. The bedrooms
D. The recreational

Answers


1B, 2C, 3D, 4A, 5B, 6D, 7C, 8D, 9B, 10B

Bình luận Facebook

Để lại bình luận

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
1000
wpDiscuz