Kết nối

[TOEIC] Incomplete sentences – Test 12

139 lượt xem 
 Cập nhật lần cuối: 19/10/2023 lúc 21:06:09
Thể loại: TOEIC 

Directions: In this part of the test, you will read a sentence that has one blank space. Each sentence is followed by four answer choices. Select the word or phrase that best completes the sentence.

Questions

Question 1:
Many companies have started implementing ____________ to reduce their carbon footprint.

A. sustainability measures
B. sustainable
C. sustainability
D. sustainably

Question 2:
The new office building is equipped with the latest technology, including state-of-the-art ____________.

A. conferences
B. conferencing
C. conference
D. conferential

Question 3:
Please submit your expense reports by Friday, as the finance department needs them for ____________.

A. audited
B. auditing
C. auditor
D. audit

Question 4:
The marketing team is responsible for ____________ the company’s products to a wider audience.

A. promoted
B. promote
C. promoting
D. promotion

Question 5:
The IT department is ____________ to resolve the technical issues as quickly as possible.

A. geared up
B. gearing up
C. gears up
D. gear up

Question 6:
The sales team has been working diligently to meet its ____________ for this quarter.

A. targeted
B. target
C. targeting
D. targets

Question 7:
It’s important to maintain a good work-life ____________ for overall well-being.

A. balanced
B. balance
C. balancing
D. balances

Question 8:
The company is known for its commitment to ____________ practices that prioritize employee well-being.

A. ethical
B. ethic
C. ethics
D. ethically

Question 9:
Our team is working on a new project that will ____________ our market presence.

A. enhancement
B. enhancing
C. enhances
D. enhance

Liên quan:  Danh sách 50 từ vựng khó nhớ nhất trong TOEIC (Phần 2)

Question 10:
The CEO will deliver a speech at the annual ____________ meeting next week.

A. shareholders
B. shareholder
C. shareholders’
D. shareholder’s

Answers


1A, 2B, 3D, 4C, 5B, 6D, 7B, 8A, 9D, 10A

Trích dẫn bài viết
  • APA:
    Dammio. (2023). [TOEIC] Incomplete sentences – Test 12. https://www.dammio.com/2023/09/04/toeic-incomplete-sentences-test-12.
  • BibTeX:
    @misc{dammio,
    author = {Dammio},
    title = {[TOEIC] Incomplete sentences – Test 12},
    year = {2023},
    url = {https://www.dammio.com/2023/09/04/toeic-incomplete-sentences-test-12},
    urldate = {2024-04-19}
    }
Theo dõi
Thông báo của
guest
1 Bình luận
Cũ nhất
Mới nhất Được bỏ phiếu nhiều nhất
Phản hồi nội tuyến
Xem tất cả bình luận
trackback

[…] [TOEIC] Incomplete sentences – Test 12 / Ngày 04 tháng 09, 2023 bởi dammio […]

1
0
Rất thích suy nghĩ của bạn, hãy bình luận.x