Kết nối

[TOEIC] Incomplete sentences – Test 10

1.807 lượt xem 
 Cập nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:15:30
Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC 

Questions


1. Mr. Hatori was very……….when he got a promotion.
A. excite
B. exciting
C. excited
D. excites

2. ………. she left the ship, the purser signed out.
A. For
B. That
C. And
D. Before

3. Ask the accounts receivable clerk ………. the invoice.
A. to send
B. sending
C. will send
D. sends

4. If the product were not safe, we ………. it.
A. had sold
B. don’t sell
C. will sell
D. would not sell

5. The meeting will be held ………. Thursday.
A. of
B. in
C. for
D. on

6. Our company stands for quality ………. design.
A. or
B. and
C. but
D. neither

7. This list of contributors is more ………. that one.
A. current
B. currently
C. current than
D. current as

8. The ship’s restaurant is located ………. the sun deck.
A. on
B. under
C. in
D. over

9. The secretary ………. a letter when the computer crashed.
A. composed
B. is composing
C. was composing
D. composes

10. The intern ………. a fax machine before.
A. had used never
B. had never used
C. never had used
D. used had never

Answers


1C, 2D, 3A, 4D, 5D, 6B, 7C, 8A, 9C, 10B

Liên quan:  Danh sách 50 từ vựng TOEIC khó nhớ nhất
Trích dẫn bài viết
  • APA:
    Dammio. (2017). [TOEIC] Incomplete sentences – Test 10. https://www.dammio.com/2017/05/13/toeic-incomplete-sentences-test-10.
  • BibTeX:
    @misc{dammio,
    author = {Dammio},
    title = {[TOEIC] Incomplete sentences – Test 10},
    year = {2017},
    url = {https://www.dammio.com/2017/05/13/toeic-incomplete-sentences-test-10},
    urldate = {2024-04-21}
    }
Theo dõi
Thông báo của
guest
0 Góp ý
Phản hồi nội tuyến
Xem tất cả bình luận
0
Rất thích suy nghĩ của bạn, hãy bình luận.x