Kết nối

[TOEIC] Incomplete sentences – Test 2

3.380 lượt xem 
 Cập nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:08:11
Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC 

Questions


1. Mr. Cruz needs someone to ………. him with the conference display.
A. assume
B. assign
C. assent
D. assist

2. The stapler is ………. the desk.
A. on
B. through
C. into
D. without

3. Each passenger’s name ………. with his or her cabin number.
A. is list
B. listing
C. is listed
D. is listing

4. If the delivery is late, we ………. the shipping charges.
A. paid
B. will pay
C. have paid
D. are paying

5. The bus will leave promptly ………. 8:30.
A. until
B. to
C. at
D. for

6. The ship’s captain requests that all passengers ………. emergency procedures.
A. reviewing
B. reviews
C. review
D. to review

7. Ms. Friel ………. about her promotion before it was announced.
A. knew
B. known
C. is knowing
D. has known

8. All travel arrangements must be completed ………. December 5.
A. with
B. in
C. for
D. by

9. The airport was ………. Mr. Debionne had expected.
A. the busiest
B. busier than
C. busy as
D. as busy

10. A firm will not ………. if its employees are unhappy.
A. prosper
B. prosperous
C. prosperity
D. prospering

Answers


1D, 2A, 3C, 4B, 5C, 6C, 7A, 8D, 9B, 10A

Liên quan:  Danh sách từ vựng TOEIC cần học
Trích dẫn bài viết
  • APA:
    Dammio. (2017). [TOEIC] Incomplete sentences – Test 2. https://www.dammio.com/2017/05/12/toeic-incomplete-sentences-test-2.
  • BibTeX:
    @misc{dammio,
    author = {Dammio},
    title = {[TOEIC] Incomplete sentences – Test 2},
    year = {2017},
    url = {https://www.dammio.com/2017/05/12/toeic-incomplete-sentences-test-2},
    urldate = {2024-06-21}
    }
Theo dõi
Thông báo của
guest
2 Góp ý
Cũ nhất
Mới nhất Được bỏ phiếu nhiều nhất
Phản hồi nội tuyến
Xem tất cả bình luận
trackback

[…]  Đăng ngày: 11/05/2017 lúc 23:01:1310/09/2023 lúc 10:05:31 bởi dammio 1.361 lượt xem   Cập nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:05:31 Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC  Trang mục lục Bài tiếp theo >> […]

trackback

[…] nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:08:56 Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC  << Bài trước Trang mục lục Bài tiếp theo […]

2
0
Rất thích suy nghĩ của bạn, hãy bình luận.x