Kết nối

[TOEIC] Incomplete sentences – Test 3

4.064 lượt xem 
 Cập nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:08:56
Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC 

Questions


1. At midnight, the second shift of security guards ………. . on duty.
A. coming
B. to come
C. comes
D. come

2. Ms. Najar wants to ………. the costs by tonight.
A. final
B. finalize
C. finally
D. finality

3. Ms. Yu has suggested ……….more reservation clerks.

A. hire
B. hiring
C. hired
D. to hire

4. A customer service representative ………. at our catalogue number.
A. always is available
B. is always available
C. is available always
D. being always available

5. Can you meet with us ………. 11:00?
A. on
B. for
C. at
D. in

6. The manager suggested ………. a research team.
A. organized
B. organizing
C. organizes
D. to organize

7. The receptionist ………. a message if you do not answer your phone.
A. takes
B. took
C. take
D. taken

8. A list of compatible software ………. with your new computer.
A. includes
B. is included
C. is including
D. included

9. The price of all cruises………. airfare and all transfers.
A. to include
B. includes
C. including
D. include

10. ………. we were late, we could not enter the conference hall.
A. Although
B. Because
C. Therefore
D. However

Answers


1C, 2B, 3B, 4B, 5C, 6B, 7A, 8B, 9B, 10B

Liên quan:  [TOEIC] Incomplete sentences – Test 9
Trích dẫn bài viết
  • APA:
    Dammio. (2017). [TOEIC] Incomplete sentences – Test 3. https://www.dammio.com/2017/05/12/toeic-incomplete-sentences-test-3.
  • BibTeX:
    @misc{dammio,
    author = {Dammio},
    title = {[TOEIC] Incomplete sentences – Test 3},
    year = {2017},
    url = {https://www.dammio.com/2017/05/12/toeic-incomplete-sentences-test-3},
    urldate = {2024-05-18}
    }
Thẻ: , , , ,
Theo dõi
Thông báo của
guest
1 Bình luận
Cũ nhất
Mới nhất Được bỏ phiếu nhiều nhất
Phản hồi nội tuyến
Xem tất cả bình luận
trackback

[…]  Đăng ngày: 12/05/2017 lúc 00:26:3910/09/2023 lúc 10:08:11 bởi dammio 3.222 lượt xem   Cập nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:08:11 Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC  << Bài trước Trang mục lục Bài tiếp theo >> […]

1
0
Rất thích suy nghĩ của bạn, hãy bình luận.x