Kết nối

[TOEIC] Incomplete sentences – Test 4

1.249 lượt xem 
 Cập nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:09:41
Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC 

Questions


1. Hotel employees are……….to knock before entering the rooms.
A. requited
B. required
C. requisite
D. repulsed

2. Visitors are reminded……….name tags at all times.
A. to wear
B. wear
C. be worn
D. is wearing

3. Mr. Nolde called to cancel his……….
A. notebook
B. calendar
C. appointment
D. notice

4. A manager ………. new things from his or her staff.
A. can sometimes learn
B. learning sometimes can
C. sometimes learn can
D. sometimes can learning

5. The budget analysis is due ………. . Friday.
A. at
B. from
C. until
D. on

6. Please use the, ………. envelope for your reply.
A. is enclosed
B. enclose
C. enclosing
D. enclosed

7. We cannot ship the order now because our ………. is low.
A. invitation
B. inventory
C. invention
D. invoice

8. The technicians in the research division ………. the process confidential.
A. is keeping
B. are keeping
C. to keep
D. has kept

9. Our service technicians receive ………. training available.
A. better
B. as good
C. best
D. the best

10. Your room has been reserved ………. five nights.
A. in
B. for
C. with
D. at

Answers


1B, 2A, 3C, 4A, 5D, 6D, 7B, 8B, 9D, 10B

Liên quan:  [TOEIC] Incomplete sentences – Test 10
Trích dẫn bài viết
  • APA:
    Dammio. (2017). [TOEIC] Incomplete sentences – Test 4. https://www.dammio.com/2017/05/12/toeic-incomplete-sentences-test-4.
  • BibTeX:
    @misc{dammio,
    author = {Dammio},
    title = {[TOEIC] Incomplete sentences – Test 4},
    year = {2017},
    url = {https://www.dammio.com/2017/05/12/toeic-incomplete-sentences-test-4},
    urldate = {2024-02-23}
    }
Theo dõi
Thông báo của
guest
0 Góp ý
Phản hồi nội tuyến
Xem tất cả bình luận
0
Rất thích suy nghĩ của bạn, hãy bình luận.x