Kết nối

[TOEIC] Incomplete sentences – Test 5

1.333 lượt xem 
 Cập nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:10:10
Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC 

Questions


1. The seminar was canceled because the invitations were not……….in time.
A. printer
B. printed
C. printing
D. print

2. This product……….our most popular item.
A. always has considered been
B. has been always considered
C. has been considered always
D. has always been considered

3. Budget meetings are held ………. in the conference room.
A. rarely
B. every’week
C. always
D. sometimes

4. An administrative assistant keeps an office running ……….
A. smooth
B. smoothness
C. smoothed
D. smoothly

5. A record of complaints ………. kept in the purser’s office.
A. are
B. is
C. were
D. has

6. The person ………. lost a briefcase may claim it in the lobby.
A. whose
B. which
C. whom
D. who

7. Salespeople ………. attract new clients receive a bonus.
A. whose
B. which
C. whom
D. who

8. Many customers have requested that they ………. notice of our sales.
A. receive
B. receives
C. received
D. receiving

9. The status report ………. the financial projections were both late.
A. or
B. and
C. but
D. nor

10. The message is ………. Mr. Moriwaki’s answering machine.
A. in
B. of
C. on
D. to

Answers


1B, 2D, 3B, 4D, 5B, 6D, 7D, 8A, 9B, 10C

Liên quan:  Danh sách 50 từ vựng TOEIC khó nhớ nhất
Trích dẫn bài viết
  • APA:
    Dammio. (2017). [TOEIC] Incomplete sentences – Test 5. https://www.dammio.com/2017/05/12/toeic-incomplete-sentences-test-5.
  • BibTeX:
    @misc{dammio,
    author = {Dammio},
    title = {[TOEIC] Incomplete sentences – Test 5},
    year = {2017},
    url = {https://www.dammio.com/2017/05/12/toeic-incomplete-sentences-test-5},
    urldate = {2024-06-19}
    }
Theo dõi
Thông báo của
guest
1 Bình luận
Cũ nhất
Mới nhất Được bỏ phiếu nhiều nhất
Phản hồi nội tuyến
Xem tất cả bình luận
trackback

[…] nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:11:15 Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC  << Bài trước Trang mục lục Bài tiếp theo […]

1
0
Rất thích suy nghĩ của bạn, hãy bình luận.x