[TOEIC] Incomplete sentences – Test 9

 Đăng ngày:
138 lượt xem 
 
Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC 

Questions


1. Inter Coast Airlines’ flight ………. Seoul has been delayed.
A. to
B. in
C. by
D. at

2. The finance committee will meet again ………. the eighth of May.
A. for
B. to
C. from
D. on

3. The ………. of the new building will start next month.
A. constructive
B. construction
C. construct
D. constructed

4. The itinerary ………. with the cruise list.
A. be filing
B. is filed
C. be filed
D. is filing

5. Please ………. me any time if I can help you.
A. are calling
B. call
C. calls
D. will call

6. The laundry bag is ………. the cabinet.
A. within
B. among
C. inside
D. between

7. The corporate office is located ………. the Jamieson Building.
A. on
B. under
C. in
D. over

8. The conference ………. was scheduled for next week has been postponed.
A. that
B. whose
C. it
D. who

9. The purser got his assistant ………. the passenger orientation.
A. conducting
B. to conduct
C. conducted
D. conducts

10. Please use the parking spaces ………. for visitors.
A. be designating
B. are designating
C. were designated
D. designated

Answers


1A, 2D, 3B, 4B, 5B, 6C, 7C, 8A, 9B, 10D

Bình luận Facebook

Để lại bình luận

avatar
1000
  Subscribe  
Notify of