Kết nối

[TOEIC] Incomplete sentences – Test 8

1.105 lượt xem 
 Cập nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:12:33
Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC 

Questions


1. ………. it was Mr. Guiton’s birthday, his staff took him to lunch.
A. Although
B. During
C. Because
D. That

2. Ms. Franklin directed a very ………. project.
A. successfully
B. successive
C. success
D. successful

3. The airport taxes are ………. in the ticket price.
A. including
B. include
C. been included
D. included

4. New paint ………. pictures will make the office look better.
A. but
B. and
C. as
D. though

5. The president had her travel agent ………. the reservations.
A. made
B. has made
C. make
D. makes

6. Please leave your luggage ………. the bus for loading.
A. among
B. between
C. from
D. beside

7. The cruise handbook ………. all ship policies.
A. explains
B. is explaining
C. explain
D. explaining

8. The fax was not received ………. the fax number was wrong.
A. until
B. because
C. although
D. once

9. A good waiter ………. to explain the menu.
A. is never too busy
B. never too busy is
C. is too busy never
D. being never too busy

10. Participants ………. fly to the convention can get a group rate.
A. they
B. who
C. which
D. whom

Answers


1C, 2D, 3D, 4B, 5C, 6D, 7A, 8B, 9A, 10B

Liên quan:  52 từ vựng GRE thông dụng nhất
Trích dẫn bài viết
  • APA:
    Dammio. (2017). [TOEIC] Incomplete sentences – Test 8. https://www.dammio.com/2017/05/13/toeic-incomplete-sentences-test-8.
  • BibTeX:
    @misc{dammio,
    author = {Dammio},
    title = {[TOEIC] Incomplete sentences – Test 8},
    year = {2017},
    url = {https://www.dammio.com/2017/05/13/toeic-incomplete-sentences-test-8},
    urldate = {2024-05-17}
    }
Theo dõi
Thông báo của
guest
0 Góp ý
Phản hồi nội tuyến
Xem tất cả bình luận
0
Rất thích suy nghĩ của bạn, hãy bình luận.x