Kết nối

[TOEIC] Incomplete sentences – Test 7

1.136 lượt xem 
 Cập nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:13:24
Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC 

Questions


1. The new insurance plan is especially ………. with employees who have families.
A. popularized
B. popular
C. populated
D. popularity

2. You should check your messages ……….
A. as soon as
B. twice a day
C. seldom
D. rarely

3. The operator ………. Mr. Smith if she knew where to reach him.
A. will call
B. had called
C. called
D. would call

4. The company ………. spouses of employees in the invitation to the banquet.
A. are included
B. have included
C. is including
D. has including

5. We cannot process the order ………. we get a copy of the purchase order.
A. because
B. that
C. until
D. when

6. The package should arrive ………. Tuesday.
A. in
B. on
C. over
D. at

7. The company has quit ………. in that magazine.
A. to advertise
B. advertise
C. advertising
D. advertisement

8. Hiring temporary workers can be very……….
A. economize
B. economically
C. economy
D. economical

9. Mr. Ho’s assistant ………. his mail while he was away.
A. will answer
B. answered
C. answers
D. answering

10. The bookcase is ………. the door.

A. beside
B. among
C. between
D. across

Answers


1B, 2B, 3D, 4C, 5C, 6B, 7C, 8D, 9B, 10A

Liên quan:  [TOEIC] - Error recognition (tìm lỗi sai) - Test 3
Trích dẫn bài viết
  • APA:
    Dammio. (2017). [TOEIC] Incomplete sentences – Test 7. https://www.dammio.com/2017/05/13/toeic-incomplete-sentences-test-7.
  • BibTeX:
    @misc{dammio,
    author = {Dammio},
    title = {[TOEIC] Incomplete sentences – Test 7},
    year = {2017},
    url = {https://www.dammio.com/2017/05/13/toeic-incomplete-sentences-test-7},
    urldate = {2024-05-18}
    }
Theo dõi
Thông báo của
guest
1 Bình luận
Cũ nhất
Mới nhất Được bỏ phiếu nhiều nhất
Phản hồi nội tuyến
Xem tất cả bình luận
trackback

[…] nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:12:33 Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC  << Bài trước Trang mục lục Bài tiếp theo […]

1
0
Rất thích suy nghĩ của bạn, hãy bình luận.x