Kết nối

[TOEIC] Incomplete sentences – Test 1

1.393 lượt xem 
 Cập nhật lần cuối: 10/09/2023 lúc 10:05:31
Thể loại: Tiếng Anh, TOEIC 

Questions


1. When you need anything,……….a request with the office manager.
A. filling
B. fell
C. fallen
D. file

2. The captain suggested that more caretakers……….hired.
A. are
B. have
C. be
D. do

3. The first train to Paris……….at 10:30.
A. depart
B. departs
C. to depart
D. departing

4. The president will be seated ………. the chairman at the ceremony.
A. as
B. by
C. to
D. from

5. The manager got his team ………. last Sunday.
A. to work
B. was working
C. workable
D. worked

6. The newspaper anticipates circulation ………. next term.
A. to ascend
B. to increase
C. to escalate
D. to raise

7. The executive of branches………. to the management conference.
A. going
B. are going
C. go
D. is going

8. Reductions in the budget require us ………. our expenses for global travel.
A. limits
B. to limit
C. limiting
D. limit

9. The ticketholders can be ………. about the alteration in date.
A. confusing
B. confuse
C. confused
D. confuses

10. Mr. Dammio is ………. member of our core team.
A. creative
B. most creative
C. more creative
D. the most creative

Answers


1D, 2C, 3B, 4B, 5A, 6B, 7D, 8B, 9C, 10D

Liên quan:  Danh sách từ vựng TOEIC cần học
Trích dẫn bài viết
  • APA:
    Dammio. (2017). [TOEIC] Incomplete sentences – Test 1. https://www.dammio.com/2017/05/11/toeic-incomplete-sentences-test-1.
  • BibTeX:
    @misc{dammio,
    author = {Dammio},
    title = {[TOEIC] Incomplete sentences – Test 1},
    year = {2017},
    url = {https://www.dammio.com/2017/05/11/toeic-incomplete-sentences-test-1},
    urldate = {2024-05-17}
    }
Theo dõi
Thông báo của
guest
0 Góp ý
Phản hồi nội tuyến
Xem tất cả bình luận
0
Rất thích suy nghĩ của bạn, hãy bình luận.x